När hjärtat får styra

Engagemang är ingen tom fras på Westers. Sedan starten i fiskbutiken 1988 har Westers värderingar fått lysa igenom och genomsyra allt vi gör. Som företag ser vi chansen att ge något tillbaka, främst inom frågor vi känner starkt för. Vill du veta mer om vårt sociala engagemang? Kontakta oss gärna på länken nedan!

Westers bryr sig

Engagemang är ingen tom fras på Westers

På Westers brinner vi särskilt för utsatta barn och ungdomar som inte har fått de förutsättningar i livet som alla borde ha. Genom våra åtaganden och projekt ämnar vi bidra till att skapa en känsla av tillhörighet, uppskattning och kärlek till så många som vi kan!

För oss har engagemanget lett till fantastiska möten och kontakter – som när ett par av Westers anställda varje år besöker organisationen Nasio Trust i Kenya eller varje månad serverar mat på Karolinska Universitetssjukhusets avdelning för cancerdrabbade barn. Vi är stolta över att ha fantastiska medarbetare som tar egna initiativ och generöst ger av både sin tid och kunskap för att försöka göra världen lite bättre.

Ett projekt som gör oss extra stolta är vår egen akademi - Westers Academy. Varje år tar vi in cirka 15-20 ungdomar till en kostnadsfri utbildning inom vårt hantverk, där de får lära sig grunderna i servering, kundbemötande och gastronomi för att sedan få möjligheten att arbeta hos oss på evenemang. På så sätt får de inte bara en väg in på arbetsmarknaden, utan också ett yrke för livet.

Läs mer om våra långsiktiga projekt i detta avsnitt och tveka inte att höra av er om ni undrar något om vårt sociala engagemang.

Kontakta oss

* Genom att skicka formulär till oss godkänner du att vi hanterar dina personuppgifter. Läs mer om hur vi hanterar personuppgifter här.