Westers Academy

En väg in i arbetslivet

Hur får man sitt första jobb som ung och oerfaren utan tidigare branscherfarenhet?

Westers arbetar aktivt med att ge ungdomar en chans till det första jobbet – det viktigaste av alla jobb.

2014 startade vi ett initiativ som hittills gett ett fyrtiotal ungdomar sitt första jobb – och ett yrke för livet. Westers Academy är en tredagars yrkesintroduktion som lär ut grunderna i service och servering för catering och event. Efter Westers Academy får deltagarna direkt möjlighet att jobba extra som servitris/servitör, garderobiär eller kockassistent vid våra event, under handledning av erfarna medarbetare.

För deltagarna i Westers Academy är detta inte bara en fot in i en spännande bransch, det är också den första grundläggande utbildningen i ett yrke som de har nytta av livet igenom, var i världen de än befinner sig. Varje år tar vi in en ny klass av jobbsugna ungdomar. Utbildningen är kostnadsfri. Viss ersättning utgår i form av utbildningsbidrag. Westers står för utbildningsmaterial, mat och arbetskläder under utbildningen.

Du som söker till Westers Academy måste vara minst 17 år och tala god svenska.

Ansökning & Fakta 2020

Vi har valt att skjuta fram Westers Academy som skulle genomförts i april, 2020. Vi kommer att gå ut med ett nytt datum så fort det är satt.

Har du lämnat in en ansökan kommer vi att kontakta dig. Vid frågor maila gärna personal@westers.se

Kontakta oss

* Genom att skicka formulär till oss godkänner du att vi hanterar dina personuppgifter. Läs mer om hur vi hanterar personuppgifter här.