Bröllopsmenyer

Bröllop - Trerättersmeny

485 kr/person
Tuna Tataki med grönt äpple, kallrökt soja, rättika, garicrème och rostad vitlök
Lammytterfilé från Lilla Husby Gård med syrade betor, glaserad smålök, rostad svartkål och blomkålscrème. Serveras med puré på mandelpotatis och Västerbottensost
Chokladkola på browniebotten, med färska bär, hallonsås och vit karamelliserad choklad

Bröllop - Trerättersmeny 2

415 kr/person
Jordsärtskockssoppa med ristat bacon, getost och saltrostade frön
Ångad fjällröding med mandelpotatispuré, havskräftssås, sockerärtor och grön sparris
Westers tolkning av pavlova: maräng, citron och hallon. Vår egen nytolkning av en dessertklassiker

Vegetarisk bröllopsmeny

470 kr/person
Havssaltrostade betor med svensk getost, lönnsirap och örter
Rödvinsrisotto med rostad majrova, jordärtskocka och gulbeta. Serveras med sallad på vårlök, sparris och peccorino, toppad med krispig svartkål
Dessert on the wall:
Fudge med havssalt och choklad
Hallonpannacotta med rårörda bär och en touch av fläder
Chokladkola med lakrits
Liten shot på ingefära, päron och mynta
Pavlova i litet glas
Österlenädel med kvittenmarmelad och hembakat knäcke

Obs. Dessa är menyförslag, alla bröllopsmenyer går självklart att skräddarsy efter era önskemål.

Vid frågor eller funderingar, kontakta oss gärna på info@westers.se eller 08-744 30 60

Er stora dag

Ovan nämnda menyer är framtagna utifrån vår årliga trendspaning, samtidigt som vi valt att lyfta fram smaker och serveringssätt som vi anser är passande för ett bröllop, oavsett storlek och tema. Nedan följer några tankar från Westers gällande bröllopsplanering, och läs gärna ännu mer på länken nedan, om du är nyfiken.

Maten är otroligt viktig för ett lyckat bröllop, där vi tillsammans tar fram och skapar er drömmeny. Hållbart, ekologiskt, veganskt och vegetariskt är något vi arbetar mycket med generellt, gärna med råvaror efter säsong. Idag blir även "sharing food" ett allt vanligare koncept, där man med exempelvis en bordsbuffé kan skapa en väldigt familjär känsla över middagen. Bröllopstårtan är klassisk men inte helig, och det blir allt vanligare att man byter ut den till ett dessertbord med blandad kompott för alla smaker. Vårt serveringskoncept food-on-the-wall är ett exempel på ett trevligt sätt att servera ett "dessertbord", som inte följer traditioner och regler.

Utomhusbröllop är den stora trenden just nu och allt större fokus läggs på festen istället för vigseln. Unika, häftiga miljöer som gärna går hand i hand med valt tema finns att hitta runt om i Stockholm. Vi erbjuder bland annat Skyddsrummet, en lokal helt i naturligt berg, som ger en väldigt mäktig inramning till bröllopsfesten. Clustret Gamla Stan är en annan lokal vi erbjuder, lite mer åt det klassiska hållet, men med en fantastisk utsikt över vattnet från Skeppsbron. Viktigt att tänka på är hur lokalens storlek är anpassad för ert sällskap och vilka förutsättningar som finns för middag, fest och aktiviteter.

Kontakta oss

* Genom att skicka formulär till oss godkänner du att vi hanterar dina personuppgifter. Läs mer om hur vi hanterar personuppgifter här.