Catering till bröllop

Vem älskar inte ett bröllop med riktigt god mat? Vi har listat några exempelmenyer, men allt går att skräddarsy till er önskemål. Varmt välkommen med er förfrågan!

Bröllopsmenyer

Låt maten bli en central del och sticka ut på er stora dag!

Vad betyder symbolerna?

Varm= Serveras varm     Vegetarisk= Vegetarisk     Vegansk= Vegansk

Er stora dag

Nedan nämnda menyer är framtagna utifrån vår årliga trendspaning, samtidigt som vi valt att lyfta fram smaker och serveringssätt som vi anser är passande för ett bröllop, oavsett storlek och tema. Nedan följer några tankar från Westers gällande bröllopsplanering, och läs gärna ännu mer på länken nedan, om du är nyfiken.

Maten är otroligt viktig för ett lyckat bröllop, där vi tillsammans tar fram och skapar er drömmeny. Hållbart, ekologiskt, veganskt och vegetariskt är något vi arbetar mycket med generellt, gärna med råvaror efter säsong. Idag blir även "sharing food" ett allt vanligare koncept, där man med exempelvis en bordsbuffé kan skapa en väldigt familjär känsla över middagen. Bröllopstårtan är klassisk men inte helig, och det blir allt vanligare att man byter ut den till ett dessertbord med blandad kompott för alla smaker. Vårt serveringskoncept food-on-the-wall är ett exempel på ett trevligt sätt att servera ett "dessertbord", som inte följer traditioner och regler.

Utomhusbröllop är den stora trenden just nu och allt större fokus läggs på festen istället för vigseln. Unika, häftiga miljöer som gärna går hand i hand med valt tema finns att hitta runt om i Stockholm. Vi erbjuder bland annat Skyddsrummet, en lokal helt i naturligt berg, som ger en väldigt mäktig inramning till bröllopsfesten. Clustret Gamla Stan är en annan lokal vi erbjuder, lite mer åt det klassiska hållet, men med en fantastisk utsikt över vattnet från Skeppsbron. Viktigt att tänka på är hur lokalens storlek är anpassad för ert sällskap och vilka förutsättningar som finns för middag, fest och aktiviteter.

Obs. Nedan är menyförslag, alla bröllopsmenyer går självklart att skräddarsy efter era önskemål.

Vid frågor eller funderingar, kontakta oss gärna på info@westers.se eller 08-744 30 60

Westers tipsar

Bröllop - Trerättersmeny

495 kr/person
Ceviche på vit fisk med blodgrape, torkade tranbär, dillolja och marinerad fänkål
Grillad oxfilé med karamelliserad schalottenlökskräm, potatis- och västerbottenskaka, timjansky samt ett krispigt fräs på scampi, pancetta och haricot verts Varm
Chokladkola på browniebotten med färska bär, hallonsås och bakad vit choklad Vegetarisk

Bröllop - Trerättersmeny 2

440 kr/person
Grön ärtpannacotta med sotad purjolök, rotfruktschips och grönkål Vegansk
Halstrad röding med bakad persiljerot, sotad broccoli och handskalade räkor serveras med jordärtskocksås, dillolja och potatispuré Varm
Öppen Pavlova med maräng, citron och hallon Vegetarisk

Kontakta oss

* Genom att skicka formulär till oss godkänner du att vi hanterar dina personuppgifter. Läs mer om hur vi hanterar personuppgifter här.