Månadsmenyer
Säsongsbaserade menyer för varje månad!

MENYER
September
SEPTEMBER ETT
Lättgravad laxfilé med fläderpicklad blomkål, dill och äpple
Grillad lammrostbiff med getostkräm och sommarbetor
Rotfruktsallad på morot, äpple, kål och frön
Rostad jordärtskocka toppad med syrad selleri, örter och svart sommartryffel
Svartkålssallad med kantareller, schalottenlök och vaxbönor
Grönsallad med säsongens primörer
Surdegsbröd och danskt rågbröd med persilje- och citronsmör
325 kr
SEPTEMBER TVÅ
Lättgravad laxfilé med fläderpicklad blomkål, dill och äpple
Tunnskivad picanha med citrongremolata och vattenkrasse
Grillad lammrostbiff med getostkräm och sommarbetor
Rotfruktsallad på morot, äpple, kål och frön
Rostad jordärtskocka toppad med syrad selleri, örter och svart sommartryffel
Svartkålssallad med kantareller, schalottenlök och vaxbönor
Grönsallad med säsongens primörer
Svenska gårdsostar med hjortronmarmelad och frökex
Surdegsbröd och danskt rågbröd med persilje- och citronsmör
385 kr
VEGETARISKA SEPTEMBER
(VEG)
Blomkål med grillade nektariner och flädervinaigrette
Bakade gotlandska betor med getostkräm och pumpafrön
Rotfruktsallad på morot, äpple, kål och frön
Rostad jordärtskocka toppad med syrad selleri, örter och svart sommartryffel
Svartkålssallad med kantareller, schalottenlök och vaxbönor
Grönsallad med säsongens primörer
Surdegsbröd och danskt rågbröd med persilje- och citronsmör
315 kr
FÖRRÄTT – SEPTEMBER
Lättgravad laxfilé med picklad blomkål, fläder vinaigrette,
krispig purjolök samt forellrom
175 kr
VARMRÄTT – SEPTEMBER
Bakad Bjärekycklingfilé med saffransstuvad kronärtskocka,
örtsallad och salsa verde
305 kr
DESSERT – SEPTEMBER
Crème brûlée med smak av tonkabönor och toppad med blodapelsinsalsa
135 kr
Vill du planera lite längre fram?
Se våra månadsmenyer längre fram i tiden nedan.
Oktober
OKTOBER ETT
Röra på rökt lax från Öckerö med regnbågsrom och fröknäcke
Sous vide lammstek med Provencalska kryddor och gremolata (varm)
Frittata med skogssvamp, chili- och vitlök samt grönkålssallad
Bakad butternutpumpa med picklad rödkål, citrusvinaigrette och pumpakärnor
Krämig potatissallad med kapris, rödlök och cornichoner
Sallad med svenskt äpple, stjälkselleri och cidersenap
Två sorters bröd med vispat smör
315 kr
OKTOBER TVÅ
Röra på rökt lax från Öckerö med regnbågsrom och fröknäcke
Sous vide lammstek med Provencalska kryddor och gremolata (varm)
Frittata med skogssvamp, chili och vitlök samt grönkålssallad
Bakad butternutpumpa med picklad rödkål, citrusvinaigrette och pumpakärnor
Thuringer-korv med vitvinskokt surkål och Westers senap
Rotsaksgratäng med rotfrukter från Stora Tollby Trädgård (varm)
Sallad med svenskt äpple, stjälkselleri och cidersenap
Säsongens ostar och marmelad
Två sorters bröd med vispat smör
385 kr
VEGETARISKA OKTOBER
(VEG)
Röra på alspånsrökt tofu med tångrom och fröknäcke
Nattbakad rotselleri med Provencalska kryddor och gremolata
Frittata med skogssvamp, chili och vitlök samt grönkålssallad
Bakad butternutpumpa med picklad rödkål, citrusvinaigrette och pumpakärnor
Krämig potatissallad med kapris, rödlök och cornichoner
Sallad med svenskt äpple, stjälkselleri och cidersenap
Två sorters bröd med vispat smör
315 kr
FÖRRÄTT – OKTOBER
Tartar av sotad lax med persiljemajonnäs, citruspärlor,
marinerad delikatessgurka, frissesallad och kavringskrutonger
175 kr
VARMRÄTT – OKTOBER
Confiterat anklår med belugalinser, kastanjchampinjoner, gremolata
och vattenkrasse
295 kr
DESSERT – OKTOBER
Äppletartelett med mandelcrème och karamelliserade äpplen
135 kr
November & December
NOVEMBER & DECEMBER ETT
Nattbakad oxfilé, rostade gulbetor, tryffelmajonnäs och örtkrisp
Laxfilé med citrusricotta, fänkålscrudite och torkad rödbeta
Grönkålssallad med riven morot, rostade pumpakärnor och Västerbottenost
Bakad persiljerot med getostcrème från Sörby Gård, torkad aprikos och örtolja
Gratäng på potatis, jordärtskocka och rotselleri (varm)
Brödservering med kavring och fröknäcke samt örtsmör
310 kr
NOVEMBER & DECEMBER TVÅ
Nattbakad oxfilé med rostade gulbetor, tryffelmajonnäs och örtkrisp
Varmrökt laxfilé med citrusricotta, fänkålscrudité och torkad rödbeta
Stekt majskyckling med svampduxelle och rosmarinmajonnäs
Sallad på matvete, ruccola, rostade valnötter och Saint Agur
Grönkålssallad med riven morot, rostade pumpakärnor och Västerbottenost
Bakad persiljerot med getostcrème från Sörby Gård, torkad aprikos och örtolja
Gratäng med potatis, jordärtskocka och rotselleri (varm)
Brödservering med kavring och fröknäcke samt örtsmör
395 kr
VEGETARISKA NOVEMBER & DECEMBER
(VEG)
Tunnskivad, glaserad rotselleri med krispig schalottenlök och tryffelkräm
Grönkålssallad med riven morot, rostade pumpakärnor och Västerbottenost
Sallad på endive, grönkål, svenska äpplen och hasselnötter
Bakad fänkål med saffransvinaigrette och kålsallad
Bakad persiljerot med getostcrème från Sörby Gård, torkad aprikos och örtolja
Sallad på matvete, ruccola, rostade valnötter och Saint Agur
Gratäng med potatis, jordärtskocka och rotselleri (varm)
Brödservering med kavring och fröknäcke samt örtsmör
355 kr
FÖRRÄTT – NOVEMBER & DECEMBER
Tartar av rökt lax med kapris, dillmajonnäs, frisésallad och picklade senapsfrön
155 kr
VARMRÄTT – NOVEMBER & DECEMBER
Stekt oxfilé med rotsellerikräm, svartkålssallad, potatisterrine och tryffelsky
375 kr
DESSERT – NOVEMBER & DECEMBER
Vispad vaniljpannacotta med kanelkokt äpple och havrecrumble
135 kr
VIKTIGT ATT VETA
Minsta beställning av catering från Westers är 10 personer av respektive rätt/meny och vi behöver ha din slutliga beställning senast sex (6) arbetsdagar före leveransdatum. Kontakta oss om du har önskemål om specialkost på grund av allergier eller annat så erbjuder vi alternativa rätter.
Angivna priser är hämtpriser. Våra chaufförer kan leverera er beställning till önskad adress mot en kostnad. Returerna hämtas per automatik nästkommande vardag under era öppettider. Samtliga priser är exklusive moms (12%).
Ingen idé är för liten – ingen förfrågan är för stor.
Kontakta oss så hör vi av oss inom kort.