Månadsmenyer

Säsongsbaserade menyer för varje månad!

Månadsmenyer - Westers

MENYER


Juni

JUNI ETT

Hummer- och räkskagen i skål toppad med dill, forellrom och rågkrutonger
Varmrökt lax med citron och dill  
Rökiga kycklinglårfiléer i chimmichurri med grönsallad
Vattenmelonsallad med fetaost och mynta 
Westers krämiga potatissallad med rädisa, senapsemulsion och kapris  Sommarsallad med rostade grönsaker på ricotta
Brödservering med danskt råg, surdegsbröd samt vispat brynt smör  

295 kr


JUNI TVÅ

Hummer- och räkskagen i skål toppad med dill, forellrom och rågkrutonger
Varmrökt lax med citron och dill  
Rökiga kycklinglårfiléer i chimmichurri med grönsallad
Tunnskivad rostbiff med Westers pickles
Västerbottenpaj med syrad grädde, dill och sikrom
Vattenmelonsallad med fetaost och mynta 
Westers krämiga potatissallad med rädisa, senapsemulsion och kapris  Sommarsallad med rostade grönsaker på ricotta
Brödservering med danskt råg, surdegsbröd samt vispat brynt smör  

365 kr


VEGETARISKA JUNI

(VEG)

Bakad blomkål med BBQ-sås
Saltrostade gårdsbetor med citron- och dilldressing
Grillad sparris med parmesan och sesam
Westers krämiga potatissallad med rädisa, senapsemulsion och kapris  Västerbottenpaj med syrad grädde, dill och tångkaviar
Sommarsallad med rostade grönsaker på ricotta
Brödservering med danskt råg, surdegsbröd samt vispat brynt smör  

295 kr


FÖRRÄTT – JUNI

Hummer- och kräftskagen med forellrom, dill, citron och filmjölkslimpa

185 kr


VARMRÄTT – JUNI

Svensk hängmörad entrecôte med rostad potatis, kålsallad och rödvinssås
samt Café de Paris-smör

295 kr


DESSERT – JUNI

Jordgubbsmousse med bakade jordgubbar, citroncurd och drömsmul

135 kr


Vill du planera lite längre fram?

Se våra månadsmenyer längre fram i tiden nedan.

Augusti

AUGUSTI ETT

Grillad kalventrecôte med rostad grön sparris och emulsion på rökt paprika
Inkokt regnbågsfilé med fänkålscruditéer och citronmajonnäs
Kräftstjärtssallad med äpple i gemsallad
Västerbottenpaj med sikrom och crème fraiche
Blandsallad med gårdsost, variation av svenska bönor och matvete
Sensommarsallad på färskpotatis, ärtor och krondill
Tunt knäcke och surdegsbröd med vispat brynt smör

325 kr


AUGUSTI TVÅ

Grillad kalventrecôte med rostad grön sparris och emulsion på rökt paprika
Inkokt regnbågsfilé med fänkålscruditéer och citronmajonnäs
Sotad aborrfilé med betor, kapris och citron dressing
Kräftstjärtssallad med äpple i gemsallad
Västerbottenpaj med sikrom och crème fraiche
Blandsallad med gårdsost, variation av svenska bönor och matvete
Sensommarsallad på färskpotatis, ärtor och krondill
Syrlig gurksallad med krondill, smetana och honung  
Tunt knäcke och surdegsbröd med vispat brynt smör  

385 kr


VEGETARISKA AUGUSTI

(VEG)

Grillad zucchini med rostad grön sparris och majonnäs på rökt paprika
Rostad portobello med picklade primörer samt kapris- och citronemulsion
Västerbottenpaj med tångrom och crème fraiche
Blandsallad med gårdsost, variation av svenska bönor och matvete
Sensommarsallad på färskpotatis, ärtor och krondill
Syrlig gurksallad med krondill, smetana och honung  
Tunt knäcke och surdegsbröd med vispat brynt smör  

315 kr


FÖRRÄTT – AUGUSTI

Kräft- och hummerröra med grönt äpple, regnbågsrom, dill och brioche

185 kr


VARMRÄTT – AUGUSTI

Kryddbakad kalventrecôte med palsternacka kräm, grönkål,
gräslöksmör och tryffelsky

295 kr


DESSERT – AUGUSTI

Vispad vaniljpannacotta med rårörda blåbär, bakad vit choklad och mynta

135 kr


September

SEPTEMBER ETT

Lättgravad laxfilé med fläderpicklad blomkål, dill och äpple
Grillad lammrostbiff med getostkräm och sommarbetor
Rotfruktsallad på morot, äpple, kål och frön
Rostad jordärtskocka toppad med syrad selleri, örter och svart sommartryffel
Svartkålssallad med kantareller, schalottenlök och vaxbönor
Grönsallad med säsongens primörer
Surdegsbröd och danskt rågbröd med persilje- och citronsmör

325 kr


SEPTEMBER TVÅ

Lättgravad laxfilé med fläderpicklad blomkål, dill och äpple
Tunnskivad picanha med citrongremolata och vattenkrasse
Grillad lammrostbiff med getostkräm och sommarbetor
Rotfruktsallad på morot, äpple, kål och frön
Rostad jordärtskocka toppad med syrad selleri, örter och svart sommartryffel
Svartkålssallad med kantareller, schalottenlök och vaxbönor
Grönsallad med säsongens primörer
Svenska gårdsostar med hjortronmarmelad och frökex
Surdegsbröd och danskt rågbröd med persilje- och citronsmör

385 kr


VEGETARISKA SEPTEMBER

(VEG)

Blomkål med grillade nektariner och flädervinaigrette
Bakade gotlandska betor med getostkräm och pumpafrön
Rotfruktsallad på morot, äpple, kål och frön
Rostad jordärtskocka toppad med syrad selleri, örter och svart sommartryffel
Svartkålssallad med kantareller, schalottenlök och vaxbönor
Grönsallad med säsongens primörer
Surdegsbröd och danskt rågbröd med persilje- och citronsmör

  

315 kr


FÖRRÄTT – SEPTEMBER

Lättgravad laxfilé med picklad blomkål, fläder vinaigrette,
krispig purjolök samt forellrom 

175 kr


VARMRÄTT – SEPTEMBER

Bakad Bjärekycklingfilé med saffransstuvad kronärtskocka,
örtsallad och salsa verde

305 kr


DESSERT – SEPTEMBER

Crème brûlée med smak av tonkabönor och toppad med blodapelsinsalsa

135 kr


VIKTIGT ATT VETA

Minsta beställning av catering från Westers är 10 personer av respektive rätt/meny och vi behöver ha din slutliga beställning senast sex (6) arbetsdagar före leveransdatum. Kontakta oss om du har önskemål om specialkost på grund av allergier eller annat så erbjuder vi alternativa rätter.

Angivna priser är hämtpriser. Våra chaufförer kan leverera er beställning till önskad adress mot en kostnad. Returerna hämtas per automatik nästkommande vardag under era öppettider. Samtliga priser är exklusive moms (12%).

Ingen idé är för liten – ingen förfrågan är för stor.

Kontakta oss så hör vi av oss inom kort.