Månadsmenyer
Säsongsbaserade menyer för varje månad!
MENYER
November & December
NOVEMBER & DECEMBER ETT
Nattbakad oxfilé, rostade gulbetor, tryffelmajonnäs och örtkrisp
Laxfilé med citrusricotta, fänkålscrudite och torkad rödbeta
Grönkålssallad med riven morot, rostade pumpakärnor och Västerbottenost
Bakad persiljerot med getostcrème från Sörby Gård, torkad aprikos och örtolja
Gratäng på potatis, jordärtskocka och rotselleri (varm)
Brödservering med kavring och fröknäcke samt örtsmör
310 kr
NOVEMBER & DECEMBER TVÅ
Nattbakad oxfilé med rostade gulbetor, tryffelmajonnäs och örtkrisp
Varmrökt laxfilé med citrusricotta, fänkålscrudité och torkad rödbeta
Stekt majskyckling med svampduxelle och rosmarinmajonnäs
Sallad på matvete, ruccola, rostade valnötter och Saint Agur
Grönkålssallad med riven morot, rostade pumpakärnor och Västerbottenost
Bakad persiljerot med getostcrème från Sörby Gård, torkad aprikos och örtolja
Gratäng med potatis, jordärtskocka och rotselleri (varm)
Brödservering med kavring och fröknäcke samt örtsmör
395 kr
VEGETARISKA NOVEMBER & DECEMBER
(VEG)
Tunnskivad, glaserad rotselleri med krispig schalottenlök och tryffelkräm
Grönkålssallad med riven morot, rostade pumpakärnor och Västerbottenost
Sallad på endive, grönkål, svenska äpplen och hasselnötter
Bakad fänkål med saffransvinaigrette och kålsallad
Bakad persiljerot med getostcrème från Sörby Gård, torkad aprikos och örtolja
Sallad på matvete, ruccola, rostade valnötter och Saint Agur
Gratäng med potatis, jordärtskocka och rotselleri (varm)
Brödservering med kavring och fröknäcke samt örtsmör
355 kr
FÖRRÄTT – NOVEMBER & DECEMBER
Tartar av rökt lax med kapris, dillmajonnäs, frisésallad och picklade senapsfrön
155 kr
VARMRÄTT – NOVEMBER & DECEMBER
Stekt oxfilé med rotsellerikräm, svartkålssallad, potatisterrine och tryffelsky
375 kr
DESSERT – NOVEMBER & DECEMBER
Vispad vaniljpannacotta med kanelkokt äpple och havrecrumble
135 kr
Vill du planera lite längre fram?
Se våra månadsmenyer längre fram i tiden nedan.
Januari
JANUARI ETT
Ugnsbakad kyckling med citron, rosmarin och rostad vitlök
Bakad torsk med crème fraiche på örter, fänkål och picklat äpple
Rostad rotselleri med parmesancrunch och timjanolja
Sallad på grönkål, päron, rostade solrosfrön och senapsvinaigrette
Potatisgratäng med karamelliserad lök och Västerbottenost (varm)
Rödbetssallad med getost, rostade hasselnötter och balsamico
Kräm på grillad paprika och soltorkad tomat
Två sorters bröd och vispat smör med flingsalt
315 kr
JANUARI TVÅ
Ugnsbakad kyckling med citron, rosmarin och rostad vitlök
Bakad torsk med crème fraiche på örter, fänkål och picklat äpple
Konfiterat anklår med apelsinsky och belugalinser
Rostad rotselleri med parmesancrunch och timjanolja
Sallad på grönkål, päron, rostade solrosfrön och senapsviaigrette
Potatisgratäng med karamelliserad lök och Västerbottenost (varm)
Sallad på rostad morot, brysselkål och pumpafrön
Rödbetssallad med getost, rostade hasselnötter och balsamico
Kräm på grillad paprika och soltorkad tomat
Två sorters bröd och vispat smör med flingsalt
385 kr
VEGETARISKA JANUARI
(VEG)
Rostad blomkål med salsa verde och citronolja
Rotfruktssallad med betor, morot och granatäpple
Saltbakad rotselleri med örtyoghurt och rostad vitlök
Krämig potatisgratäng med karamelliserad lök och Västerbottenost (varm)
Grönkålssallad med päron, valnötter och senapsvinaigrette
Ugnsbakad pumpa med chili, honung och lime
Röra på grillad paprika och soltorkad tomat
Två sorters bröd och vispat smör med flingsalt
315 kr
FÖRRÄTT – JANUARI
Halstrad röding med syrad gurka, dillolja, picklad rättika och pepparrotsmajonnäs
175 kr
VARMRÄTT – JANUARI
Stekt ankbröst med rostad jordärtskockspuré, vintergrönsaker, grönkålsmix och apelsinsky
295 kr
DESSERT – JANUARI
Vit chokladmousse med citruscurd, krossad mandelkaka och rostad kokos
135 kr
Februari
FEBRUARI ETT
Tunnskivad ryggbiff med örtmajonnäs, rostad steklök och ruccola
Bakad gädda med dillsmetana, picklad rödlök,och forellrom
Helbakad romanesco-blomkål med fänkålsfrön, spiskummin och örter
Sallad på rostad brysselkål med honungsvinaigrette och Västerbottenost
Saltbakade rödbetor med sherryvinaigrette, fetaost och granatäpple
Grönsallad med stekt skogssvamp, rostade solroskärnor och örtdressing
Kronärtskocksröra med citron och timjan
Två sorters bröd med vispat smör
315 kr
FEBRUARI TVÅ
Tunnskivad ryggbiff med örtmajonnäs, rostad steklök och ruccola
Bakad gädda med dillsmetana, picklad rödlök,och forellrom
Lättrimmad skrei med dill-cremè fraiche och babyspenat
Helbakad romanesco-blomkål med fänkålsfrön, spiskummin och örter
Sallad på rostad brysselkål med honungsvinaigrette och Västerbottenost
Saltbakade rödbetor med sherryvinaigrette, fetaost och granatäpple
Grönsallad med stekt skogssvamp, rostade solroskärnor och örtdressing
Bakad broccoli med sesamolja, kimchirostade sesamfrön och pumpafrön
Kronärtskocksröra med citron och timjan
Två sorters bröd med vispat smör
385 kr
VEGETARISKA FEBRUARI
(VEG)
Bondomelette med potatis, karamelliserad lök och örter
Helbakad romanesco-blomkål med fänkålsfrön, spiskummin och örter
Sallad på rostad brysselkål med honungsvinaigrette och Västerbottenost
Saltbakade rödbetor med sherryvinaigrette, fetaost och granatäpple
Grönsallad med stekt skogssvamp, rostade solroskärnor och örtdressing
Bakad broccoli med sesamolja, kimchirostade sesamfrön och pumpafrön
Kronärtskocksröra med citron och timjan
Två sorters bröd med vispat smör
315 kr
FÖRRÄTT – FEBRUARI
Tunnskivad ryggbiff med örtmajonnäs, bakad steklök, ruccola och riven Almnäs Tegel
165 kr
VARMRÄTT – FEBRUARI
Smörstekt skreirygg med forellrom, variation av jordärtskocka, syrad selleri och skaldjurssås
345 kr
DESSERT – FEBRUARI
Ugnsbakade svenska vinteräpplen med rosmarin och honung, serveras med vispad grädde, havrecrumble och äppelcidersirap
145 kr
Mars
MARS ETT
Citrusgravad öringfilé med picklade grönsaker och crème fraiche på lime
Tunnskivad fläskkottlett med marinerade plommon och äpplen
Högrev på kalv sous vide med sky på madeira och timjan (varm)
Frittata på skogssvamp och örter med creme fraiche på gräslök
Örtbakade rotsaker toppade med saltbakade frön
Sallad på bondbönor och rädisor med kalamansi-vinaigrette
Bakade gulbetor med smulad getost och krasse
Två sorters bröd och smör
315 kr
MARS TVÅ
Citrusgravad öringfilé med picklade grönsaker och crème fraiche på lime
Tunnskivad fläskkottlett med marinerade plommon och äpplen
Örtmarinerad, bakad torsk med spenat- och kaprissallad
Högrev på kalv sous vide med sky på madeira och timjan (varm)
Frittata på skogssvamp och örter med creme fraiche på gräslök
Honungsrostad morot toppad med syrad endive och rostade pumpakärnor
Örtbakade rotsaker toppade med saltbakade frön
Sallad på bondbönor och rädisor med kalamansi-vinaigrette
Bakade gulbetor med smulad getost och krasse
Två sorters bröd och smör
385 kr
VEGETARISKA MARS
(VEG)
Grön sallad med inlagda grönsaker, sotade fikon och örtvinaigrette
Vitlöksstekt rotselleri med gräddstuvad vitkål, rostade primörer och morotskruditéer (varm)
Frittata på skogssvamp och örter med creme fraiche på gräslök
Honungsrostad morot toppad med syrad endive och rostade pumpakärnor
Örtbakade rotsaker toppade med saltbakade frön
Sallad på bondbönor och rädisor med kalamansi-vinaigrette
Bakade gulbetor med smulad getost och krasse
Två sorters bröd och smör
315 kr
FÖRRÄTT – MARS
Lättgravad öring med kalamansi-vinaigrette, granatäpple, marinerade rädisor och färska örter
165 kr
VARMRÄTT – MARS
Kalventrecôte med palsternackskräm, rostad palsternacka, picklad pumpa och timjansky
325 kr
DESSERT – MARS
Kardemummakaka med karameliserade päron, vaniljcremeux och mandelcrumble
145 kr
VIKTIGT ATT VETA
Minsta beställning av catering från Westers är 10 personer av respektive rätt/meny och vi behöver ha din slutliga beställning senast sex (6) arbetsdagar före leveransdatum. Kontakta oss om du har önskemål om specialkost på grund av allergier eller annat så erbjuder vi alternativa rätter.
Angivna priser är hämtpriser. Våra chaufförer kan leverera er beställning till önskad adress mot en kostnad. Returerna hämtas per automatik nästkommande vardag under era öppettider. Samtliga priser är exklusive moms (12%).
Ingen idé är för liten – ingen förfrågan är för stor.
Kontakta oss så hör vi av oss inom kort.