Vårt cateringkök

Ett cateringkök på högsta nivå

Matlust, kreativitet och ständig utveckling är ledorden i vårt cateringkök. Här provlagar vi menyer, experimenterar med smaker och testar nya tillagningssätt.

Köksmästare Daniel Larsson

Möt vårt kök
Kökets värderingar, kulinariska vision och kvalitetskänsla sätter en distinkt prägel på vår leverans: det ska vara smakfullt, sensuellt och lockande. Och viktigast av allt - det ska vara äkta.

 

Vi lagar all mat från grunden - med hållbarhet i fokus
Till sin hjälp har Westers köksmästare en hårt arbetande stab av souschefs, kockar och kallskänkor som tillreder maten från grunden enligt våra egenutvecklade recept. Det är våra fantastiska medarbetare – med sin fingertoppskänsla, erfarenhet och engagemang – som gör Westers kök till vad det är: ett skapande, serviceinriktat cateringkök på högsta nivå.

Vi har stort fokus på hållbara matupplevelser i våra menyer. Detta speglas av extra vikt vid ekologiska, närproducerade och hållbart framtagna råvaror som grunden i vår matlagning.

 

Kvalitet utan kompromisser
Grunden för all framgångsrik matlagning ligger i kärleken till råvaran och omsorgen i dess behandling – och vi väljer våra råvaror med yttersta noggrannhet. I våra kylar och skafferier hittar du bara matvaror från kvalitetsleverantörer, och varje dag fyller vi på med utvalda färska råvaror. Så långt det är möjligt väljer vi produkter från svenska gårdar och lantbruk, för smakens, hantverkets och miljöns skull.

 

Catering med influenser från hela världen
Vår meny följer den skandinaviska säsongens naturliga utbud där vi låter de fina råvarorna mötas, förädlas och utvecklas av influenser från övriga världen. Kryddor, råvaror och smaker från medelhavsländerna, nordafrika, det fantastiskt variationsrika asiatiska köket och Amerikas många matkulturer förekommer i många av våra rätter. Resultatet är spännande smakkombinationer och oväntade brytningar mellan det traditionella och det nyskapande.

 

En kärlek till utmaningar
Om du till äventyrs inte hittar exakt vad du är ute efter i vår omfångsrika meny kan vi alldeles säkert skapa något nytt utifrån din matidé. Kontakta oss idag och låt oss utvecklas tillsammans!

Kontakta oss

* Genom att skicka formulär till oss godkänner du att vi hanterar dina personuppgifter. Läs mer om hur vi hanterar personuppgifter här.

Boka