Buffé Borgmästargatan
Inkokt laxfilé med kall örtsås
Grillad vinmarinerad rostbiff med picklade grönsaker
Färskpotatissallad med äpple, dill och pepparrot

Säsongens mixade sallad

Två sorters nybakat bröd och smör
Buffé Kallskuret
Kotlettpastrami med färska örter och marinerade oliver
Rökt kalkonbröst med grillade grönsaker
Marinerad rostbiff med pepparotscrème
Vitlöksdoftande potatisgratäng med Västerbottensost


Två sorters nybakat bröd och smör
"Kål-la denna" 
Bakad, färsk vitkål i ramslöksolja med brynt grädde och torkat surdegsbröd

Frittata med variation på lök och örter

Falafelsallad vänd i grillad zucchinikross
Rostade rotfrukter med tryffelmajonnäs

Crème ninon - Grönärtsoppa med blåklint och syrad grädde
Butterboard med citronlevain
Same Same 
Spicy tempeh nuggets

Orientalisk blomkål med jordnötsdressing
Broccoli hoisin med rostade sesamfrön
Ingefärs- och mirinpicklad rättika
Som Tam Thai - Grön papayasallad
Dim sum med dipp på Ketjap Benteng Manis
Vegansk sashimisallad med friterad lotusrot
Ramennudelsallad med pak choi och gröna bönor
Jorden 
Vegetarisk biff med grillad kronärtskocka

Karamelliserade gotlandsbetor med bakad lökcrème och rostade frön
Puré på svenska gröna ärtor i litet glas med ramslök och rostad primörmorot samt dillpicklad rädisa
Grynsallad med rostade vårprimörer och hyvlad polkabeta
Flatbread med hummus, bakade betor, fetaost, olivolja samt rostade pinjenötter
Svampsallad med vinaigrette på citron och vitlök
Nybakat surdegsbröd med aubergineröra
Buffé Rustik
Sötsotad rostbiff med bakade lökar, rosmarin och vattenkrasse

Betor med röd endive, chèvre och solkrisp

Stompad sötpotatis med varmrökt lax, grapefrukt och salladslök
Lättrökt oxbringa med ruccolasallad och rotfruktskrisp
Ingrid marie-äpple med gräslök, vitkål och pepparrot

Syrad grädde med honung, soltorkad tomat och flagad ost från Almnäs bruk

Två sorters bröd och färskost på örter
Fab
Citrusvänd makrill och kålrabbi med nässelaioli
Puré på svenska gröna ärtor i litet glas med ramslök, rostad primörmorot och dillpicklad rädisa

Varmrökt lax med sötsyrlig rödlökschutney och mangoldblad
Bondsallad på svenska bönor med lagrad prästost, råhyvlad svamp och äpple

Vårpaj med spenat, Västerbottensost och vispad smetana

Krämig potatissallad med sockerärtor, granatäpple, citron och persilja

Surdegsbröd och smör
Solen
Saltad rapsgris med syltade primörer och katrinplommon

Varmrökt lax med råhyvlad kålrabbi och dillcrème
Vitlök- och citrusstekt kalkonbröst med rostad majscrème och sotade morötter

Liten räkcocktail med krispig sallad, gröna ärtor och Rhode Island-dressing
Säsongens sallad med friterad jordärtskocka, persika och krispig lufttorkad parmaskinka
Rotfruktsgratäng med timjan och svartpeppar


Burrata med örtbakade tomater, marconamandlar och inlagda oliver

Surdegsbröd serveras med rostad paprikakräm
Gräset
Grillat lamm med bakad aubergineröra, samt citron- och örtdressad babyspenat

Vitlöksbakad kyckling med ramslökscrème och rotselleri

Polenta på Grana Padano med parmaskinka, fänkål och rosmarinsmajonnäs
Flatbread med kallrökt lax, gräslöksfärskost, picklad lök och grönkålskrisp
Sparrissallad med gremolata, syltad apelsin och vit caprin

Potatissallad med kapris, rödlök, dijonsenap, syrlig fänkål och rädisa

Grynsallad med örtfetaost, bakade primörer, hyvlad morot samt rostade pekannötter

Surdegsbröd med paprika och olivkräm
Medelhavet
Crni rižot – Svart risotto från Kroatien med bläckfisk, musslor och räkor

Italiensk lufttorkad skinka och korv med marinerade grönsaker
Små marockanska lammfärsspett med couscous och persilja
La salade tunisienne - Tomater, gurka, rödlök, rädisor, persilja och finhackad paprika

Patatas bravas med aioli och het tomatsås


Turkiska börek med fårost och spenat

Franska ostar - Chèvre, Brie de Maux och Roquefort serveras med fikon

Surdegsbröd med tzatziki och hummus
Asiatisk
Marinerad entrecôte med salladsblad
Chicken karaage med syrlig sojadipp

Tataki på tonfisk med ingefära, risvinäger och salladslök
Nattbakad fläsksida med soja och sesamfrön

Sötpotatisnudlar med grönsaker, salladskål och tofu

Kimchi – Fermenterad kålsallad

Sookju Namul - Sesammarinerade böngroddar

Oi Namul - Kryddmarinerad gurka
Asiatisk fusion
Bulgogi – Marinerad entrecôte serveras med salladsblad och ris

Satay Gai – Små kycklingspett med jordnöttssås

Teriyaki- Lax i bit med söt soyasås och sesamfrön

Goi Cuon – Färsk vietnamesisk vårrulle med räkor, grönsaker, fisksås och koriander
Gyoza – Ångade vegetariska dumplings med ponzusås


Zapche – Sötpotatisnudlar med sticky broccoli, sojabönor och stekt rödlök

Kimchi – Het fermenterad kålsallad
Gårdsbuffé
Lammrostbiff med bakade gulbetor och vitlök
Tunnskivad gårdskalv med persiljegremolata
Nattbakad karré med vildörter och citron

Grillad kycklinglårfilé med rotfruktstapenade
Grönsallad med rädisor och och rostad champinjon

Rostade rotsaker från Stora Tollby Gård med krasse, spenat och äpplecidervinäger


Ekologiska gårdsostar med säsongens marmelad

Danskt rågbröd med vispat smör
Buffé Tian
Dubbelmarinerad oxfilé med syltade kantareller
Chilidoftande fläskfiléspett med äppletzatziki
Ugnsbakad laxfilé med basilikatäcke
Krondillsdoftande kräftpaj med Västerbottenost

Rotfruktsgratäng med örter

Lollo rossosallad - Färsk spenat, valnötter och rädisor

Tre sorters dessertost med druvor, fikonmarmelad och kex

Två sorters nybakat bröd och smör
Buffé Westers
Dubbelmarinerad oxfilé med syltade kantareller
Lufttorkad Parmaskinka med galiamelon och Kalamataoliver
Rökta laxrullar fyllda med färskost, pepparrot och gräslök
Skaldjurssallad med räkor, kräftor och grön sparris
Ägghalva med löjrom och rödlök
Paj med Västerbottensost och forellromsås

Sallad på färska rödbetor och chèvreost

Brie de Meaux och Comté med druvor och kex

Nybakat surdegsbröd och smör