Stockholms festfixare

Vi vet vad som behövs för en lyckad tillställning! Boka en kostnadsfri eventkonsultation med någon av våra projektledare på länken nedan.

Event

Stockholms festarrangör!

Vare sig ni har något att fira med vänner och familj, eller om en firmafest stundar, så ser vi till att ni får ut det mesta och det bästa av kvällen. Vi hjälper er med allt från temaidéer, festvåning och olika aktiviteter till meny, dryck och underhållning.
Minnen för livet

Minnen för livet

Som festarrangör i Stockholm ger vi alltid en förstklassig service som börjar vid skissbordet och som avslutas först när sista gästen går hem med minnen för livet. Låt oss hjälpa er att arrangera en fest som blir omtalad länge och vida omkring.

Bjud in till fest!

Vi arrangerar över 1500 event om året – allt från bröllopsfest och företagsfest till galor och jubileum. Genom hela processen blir ni guidade av en av våra erfarna projektledare. Tillsammans skapar vi en fantastisk fest enligt era önskemål. Vi erbjuder en helhetslösning för varje tillfälle; En storslagen fest i någon av våra fantastiska festlokaler eller en företagsfest i era egna lokaler. Vårt mål är att ni som är festarrangörer eller värdar ska känna er trygga i att allt är på plats och löper utan problem – Ni ska ju också kunna njuta av festen!

Boka festlokal

Söker ni efter en festlokal? Westers erbjuder ett brett urval av allt från intima till pampiga och moderna festlokaler i Stockholm. Vi skräddarsyr självklart lokalerna efter era önskemål och behov. Inget sällskap är för litet, ingen utmaning för stor. Vi har ordnat allt från whiskeyprovningar för grabbgänget till exklusiva fester i Livrustkammaren. Är ni riktigt många har vi dessutom tältlösningar för tusentals personer samtidigt.

BEHÖVER NI TIPS OCH RÅD INFÖR ERT EVENT?

Slå oss en signal, eller skicka ett mail via vårt kontaktformulär, så tar vi ett förutsättningslöst möte.

Ni kan också boka en lokalvisning så bjuder vi på lunch!

Emanuel Ademsson

Projektledare

”Jag hjälper er med allt kring festen från start till mål!”

Gör förfrågan