MENY

30 års erfarenhet

Av att leverera event och fester. Vi vet vad med andra ord vad som behövs för en lyckad tillställning!

Fest

Stockholms festarrangör!

Vare sig du har något att fira med dina vänner och familj, eller om en firmafest stundar, så ser vi till att du får ut det mesta och det bästa av kvällen. Vi hjälper dig med allt från temaidéer, festvåning och olika aktiviteter till meny, dryck och underhållning. Som festarrangör i Stockholm ger vi alltid en förstklassig service som börjar vid skissbordet och som avslutas först när sista gästen går hem med minnen för livet. Låt oss hjälpa dig att arrangera en fest som blir omtalad länge och vida omkring.

Det finns oändligt många anledningar att bjuda till fest


Vi arrangerar över 1500 event om året – allt från bröllopsfest och företagsfest till galor och jubileum. Genom hela processen blir du guidad av en av våra erfarna projektledare. Tillsammans skapar vi en fantastisk fest enligt dina önskemål. Vi erbjuder en helhetslösning för varje tillfälle; En fest hemma hos dig, ett storslaget jubileum i någon av våra fantastiska festlokaler eller en företagsfest i dina egna lokaler. Vårt mål är att du som är festarrangör eller värd ska känna dig trygg i att allt är på plats och löper utan problem – Du ska ju också kunna njuta av festen!

Boka festlokal


Söker du efter en festlokal? Westers erbjuder ett brett urval av allt från intima till pampiga och moderna festlokaler i Stockholm. Vi skräddarsyr självklart lokalerna efter dina önskemål och behov. Inget sällskap är för litet, ingen utmaning för stor. Vi har ordnat allt från whiskeyprovningar för grabbgänget till exklusiva fester i Livrustkammaren. Är ni riktigt många har vi dessutom tältlösningar för tusentals personer samtidigt.

 

Simon Jansson

Projektledare

”Jag hjälper er med allt kring festen från start till mål!”

Kontakta mig

Kontakta oss