Gala & Jubileum

Storslaget och pampigt eller intimt och nära? Vi har lokaler för alla sorters galor och jubileum, och självklart hjälper vi er skapa en fantastisk tillställning utifrån era önskemål. Boka en kostnadsfri eventkonsultation med någon av våra projektledare på länken nedan.

Event

Gala & Jubileum

Låt Westers göra jobbet, så att ni kan sätta er tillbaka och njuta! Med över 30 års erfarenhet i branschen och en passion för event - fyllda av härliga möten mellan människor - ger vi er tillställning förutsättningarna att lyckas fullt ut.
Här ska det firas!

Här ska det firas!

En gala eller ett jubileum går alltid i glädjens tecken, med fokus på positiva prestationer eller framgångar. Vi ser till att varje detalj blir som ni vill ha det, självklart med fokus på era gästers trivsel. Jubileum och galor går att anordna i olika storlek och utformning, därför har vi olika lokaler som kan skräddarsys till just ert event. Oavsett om ni vill ha det nedskalat och intimt eller grandiost och extravagant, er tillställning är värd att firas ordentligt!

Fira med stil

Att arrangera en gala eller fira ett jubileum mitt i Stockholm ska vara en unik upplevelse för medarbetare, kunder eller vänner. Westers strävar alltid efter att sätta ihop magnifika tillställningar, där ni får råd och tips kring innehållet, allt från välkomstmingel och prisutdelning till dans och underhållning. Eric Ericsonhallen erbjuder bästa möjligheterna att anpassas efter dina önskemål oavsett om ni letar efter en festlokal eller ska stå värd för en galamiddag. Vi hjälper er både med inredning, bordsplacering och dukning så att ni får plats för dans, bardisk, mingel, middag och scener för framträdanden.

Välj själva om det är ni som ska stå på scen eller om vi ska hjälpa till att boka underhållningen. Låt oss tillsammans skapa förutsättningar för att ge ert jubileum eller gala ett outplånligt intryck.

Rekommenderade lokaler

Behöver ni tips och råd inför ert event?

Slå oss en signal, eller skicka ett mail via vårt kontaktformulär, så tar vi ett förutsättningslöst möte.

Ni kan också boka en lokalvisning så bjuder vi på lunch!

Erik Kask

Key Account Manager

”Vi hjälper er att anordna gala eller fira jubileum med stil! Hör av er så berättar vi gärna mer.”

Boka konsultation
Boka