Gör julbordet till en fest!

Vi på Westers vet vad som behövs för en lyckad tillställning! Varmt välkommen med din förfrågan.

Event

Julens festligheter

Bjud upp till en riktigt festlig jul! Vi på Westers ser till att du och ditt sällskap får en härlig tillställning med en av våra välfyllda julbufféer av både klassiska rätter och nya spännande smakkombinationer. Små som stora sällskap – alla kan beställa catering till julens festmåltider från oss.

Mer än 30 års erfarenhet av julens goda

Mer än 30 års erfarenhet av julens goda

Vårt första julbord levererade vi redan för över 30 år sedan då vi serverade 1.000 gäster vår catering, allt skapat från en hushållsspis på Borgmästargatan. Varje år skapar och levererar vi cirka 7.000-10.000 julbord, från små till stora sällskap i Stockholm.

En strävan efter fantastiska upplevelser

Vi på Westers älskar juliga läckerheter - och gärna i kombination med fest! Med fingertoppskänsla, noggrannhet och nyfikenhet tar vi varje år fram nya spännande smakkombinationer med oväntade brytningar mellan det traditionella och det nyskapande med en ständig strävan efter fantastiska upplevelser.

Boka julens festlokal
Söker ni efter en lokal för er julfest? Westers erbjuder ett brett urval av allt från intima till pampiga och moderna festlokaler i Stockholm. Vi skräddarsyr självklart lokalerna efter era önskemål och behov. Inget sällskap är för litet, ingen utmaning för stor.

Behöver ni tips och råd inför ert event?

Slå oss en signal, eller skicka ett mail via vårt kontaktformulär, så tar vi ett förutsättningslöst möte. Ni kan också boka en lokalvisning så bjuder vi på lunch!

Yvette Cirillo

Project Manager

”Alla älskar ett riktigt bra julbord, kontakta oss så berättar vi gärna mer!”

Gör förfrågan
Boka