Lansering & Presentation

Planerar ni en produktlansering, nyheter, intern eller extern presentation? Vi vet att det är mycket att tänka på och planera inför, men det är också därför vi finns! Låt oss hjälpa er skräddarsy och göra ert event till en succé tillsammans! Boka en kostnadsfri eventkonsultation med någon av våra projektledare på länken nedan.

EVENT

Lansering & Presentation

Fokusera på ert innehåll, vi sköter resten! Skapa intensiva och bestående intryck med rätt lokal, mat och dekor för ert ändamål. Vi finns med er från planering till genomförande.

Det första intrycket

Det första intrycket

Man brukar säga att det första intrycket ska bestå, ett uttryck som gäller i allra högsta grad när det kommer till lanseringar av produkter och tjänster eller presentationer av nyheter. Det första intrycket påverkas inte bara av er egen prestation eller material, men även faktorer utanför det innehåll som ska presenteras. Lokal, dekor, service och mat är bara några av de saker vi kan hjälpa er med, för att skapa ett första intryck som består!

EN UPPLEVELSE UTÖVER DET VANLIGA

Vilken effekt vill ni ha med er lansering eller presentation? Att skapa en minnesvärd upplevelse är idag A och O när det kommer till event. För att säkerställa att ert event ges alla förutsättningar, erbjuder vi helhets- eller dellösningar kring projektledning, lokaler, catering, service, personal, dekor och mycket mer. Stockholm är ett mecka för maffiga företagsevent, där vi på Westers kan bistå med egna lokaler och eget produktionskök för att ni ska kunna fokusera på huvudingrediensen, presentations- eller lanseringsmaterialet!   

Våra eventlokaler är utrustade med modern teknik i intrycksfulla miljöer, som ger en extra "wow-faktor" till ert evenemang. Dessutom är lokaler som VENUE81 och Skyddsrummet belägna centralt, i hjärtat av huvudstaden, på Drottninggatan och Söder Mälarstrand, med stora möjligheter till flexibilitet och anpassning efter storlek och utformning av event.

Behöver ni tips och råd inför ert event?

Slå oss en signal, eller skicka ett mail via vårt kontaktformulär, så tar vi ett förutsättningslöst möte.

Ni kan också boka en lokalvisning så bjuder vi på lunch!

Mårten Kask

VD & Försäljningschef

”Jag hjälper till från start till mål med er lansering eller presentation!”

Gör förfrågan
Boka