Mässa & Utställning

Ge din produkt eller presentation de rätta förutsättningarna för att bli en succé! Vi är med dig hela vägen från projektplanering till genomförande, med fokus på att lyfta er utställning till något utöver det vanliga. Boka en kostnadsfri eventkonsultation med någon av våra projektledare på länken nedan.

Event

Mässa & Utställning

Ska ni anordna event, utställning eller mässa i Stockholm? Say no more! Vi har över 30 års erfarenhet i branschen och brinner för att skapa event fyllda av unika upplevelser och bestående minnen.
Unika eventupplevelser

Unika eventupplevelser

En mässa eller utställning är menad att skapa intryck som består, på ett eller annat sätt. För att skapa en helhet som berör, kan många olika faktorer spela in på ett event. Miljö runtikring i form av en häftig lokal, mat fyllda av smaker och dofter som tilltalar våra sinnen och dekor som ramar in och skapar ett fokus på innehållet, är bara några av de saker som kan ge er mässa eller utställning det där lilla extra.

Vi erbjuder eventlokaler i alla möjliga storlekar och utformningar, med spännande miljöer. Från det avslappnade och moderna på VENUE81, till det klassiskt pampiga Eric Ericsonhallen. Förutsättningarna finns alltid för att skapa både stora och små möten mellan människor - där ert syfte och innehåll får stå i fokus - inramat av lokalens miljö, dekor, mat fylld av härliga smakkombinationer och mycket mer!

Självklart finns alltid toppmodern teknologi och möblemang på plats, tillsammans med en entusiastisk och skicklig personalstyrka från Westers om så önskas. Välkommen med era frågor och funderingar, hör gärna av er så tar vi ett förutsättningslöst möte och berättar mer!

Behöver ni tips och råd inför ert event?

Slå oss en signal, eller skicka ett mail via vårt kontaktformulär, så tar vi ett förutsättningslöst möte.

Ni kan också boka en lokalvisning så bjuder vi på lunch!

Yvette Cirillo

Project Manager

”Mässor och utställningar är fantastiskt roliga att anordna, och möjligheterna oändliga. Hör av er så berättar vi gärna mer!”

Boka konsultation
Boka