Sjö & Land blir S.O.L

Eventlokalen på ett av Stockholms hetaste lägen, görs om till restaurang mellan perioden maj och september varje år.

Sjö & Land blir S.O.L

Mårten Kask berättar mer om ombyggnationen av Sjö & Land till restaurang S.O.L och varför satsningen görs nu.

"Menyn på nya S.O.L utlovar klassiker med en Westers-twist"

Varför gör ni detta nu?

"Vi öppnar den av olika anledningar! Tankarna om att skapa detta har funnits länge, då läget på Strandvägskajen och lokalen i sig erbjuder fantastiska möjligheter för en publik restaurang. Nu när situationen är som den är i Stockholm, har den kreativa processen gått fort och äntligen tar vi det här steget!

Vår catering- och eventverksamhet har självklart varit hårt drabbade av situationen sedan i mitten på mars. På så sätt kan en restaurang också bli en möjlighet för oss att undvika uppsägningar, skapa fler arbetstillfällen och hitta nya intäktskällor. Vi måste vara kreativa och innovera oss ur den här krisen så nya S.O.L, som restaurangen ska heta, känns otroligt spännande ur den aspekten."

Berätta mer om nya S.O.L!

"Hos Westers har alltid våra kunders upplevelse varit det viktigaste vi har och det ska kännas även i restaurangen. Vi vill att atmosfären, maten och servicen skall vara lika välkomnande som att kliva in vårt vardagsrum!

Hela miljön är inspirerad av somriga semesterorter, det skall kännas som ett härligt alternativ till den utlandsresa som man nu inte kommer få genomföra i sommar helt enkelt. Varmt, välkomnande, avslappnat och inspirerande. Restaurangen blir som en förlängd arm av Westers, samtidigt som den är fristående på många sätt. Menyn och drinklistan kommer därför att ha sin grund i älskade klassiker, men med en skön Westers-twist!

Hela restaurangen byggs nu om för fullt och renoveras. Dessutom lägger vi till en extra ponton (som en flytande golvyta) på cirka 100 kvm för att få ytterligare möjligheter till barhäng, lounge och sittplatser under solen i sommar. Det kommer bli grymt!"

 

"En ny ponton på 100 kvm har byggts på uteplatsen"

När slår ni upp portarna?

"Vi öppnar den 27:e maj klockan 17:00. Alla myndigheter vi haft kontakt med har varit suveräna och verkligen tillmötesgående, så vi har på kort tid lyckats få klart med alla tillstånd. Vi får en komplett servering med mat och dryck redan från dag ett vilket känns kanon. På vår nya hemsida för S.O.L hittar ni mer info om menyer, öppettider, möjlighet att boka bord etc.

Vi vill passa på att, tillsammans med vår restaurangchef Emanuel och hans personal på plats, önska alla välkomna till nya S.O.L!"

Kontakta oss

* Genom att skicka formulär till oss godkänner du att vi hanterar dina personuppgifter. Läs mer om hur vi hanterar personuppgifter här.