NYHET!

Westers utvecklar satsningen på digitala event – öppnar ny studio på Söder Mälarstrand!

Utvecklar satsningen på digitala event

Efter succén med den digitala studion VENUE 81 på Drottninggatan lanserar nu Westers ytterligare en digital studio i eventlokalen Skyddsrummet på Söder Mälarstrand. Dessutom kommer VENUE 81 att fortsätta fungera som en digital studio även under nästa år. – Behovet av bra inspelningsmiljöer har kommit för att stanna och vi hänger med i utvecklingen, säger Mårten Kask, vd Westers.

 

I mars, redan innan effekterna av Coronapandemin blev uppenbara för de flesta, valde eventbolaget Westers att göra om sin lokal på Drottninggatan, VENUE 81, till en digital studio. Tillsammans med teknikpartnern Road Ready Sound har de erbjudit arrangemang av allt från affärsmöten och webbinarier till mer informella nöjesevent. Konceptet blev snabbt framgångsrikt och alltefter att pandemin har dragit ut på tiden har efterfrågan på lokalen ökat. Nu väljer Westers att även göra om sin lokal på Söder Mälarstrand, Skyddsrummet, till en digital studio under dagtid.

– Skyddsrummet är känd som en unik eventlokal och kommer nu att bli en flexibel studio där våra kunder kan genomföra såväl små som stora produktioner. Med sin centrala placering och spännande inredning är lokalen perfekt att använda som digital studio under dagtid och anordna andra typer av event på kvällarna. Dessutom är den tvådelad, precis som VENUE 81, vilket gör det möjligt att arrangera hybridmöten när pandemin väl är över, säger Mårten Kask.

Tillfällig lösning blir permanent koncept

Att göra om VENUE 81 till en digital studio var från början tänkt som en tillfällig lösning, men den stora efterfrågan från marknaden har gjort att Westers väljer att ha kvar och utvecklar konceptet. Inför det nya året kommer studiomiljön att förbättras och därefter förändras kontinuerligt för att skapa en dynamisk tittarupplevelse. Dessutom kommer Westers att ta fram färdiga mat- och dryckespaket samt erbjuda fullservicelösningar på plats.
– Vi har fått fantastisk feedback från våra partners och kunder och kommer nu att kunna utveckla VENUE 81 till en digital mötesplats med högsta servicenivå. Detta är en utveckling som har vuxit fram ur en svår situation, men vi är övertygade om att behovet av att bygga kundkontakter, skapa engagerade medarbetare och vårda sitt varumärke kvarstår och ökar. Den digitala lösningen är ett utmärkt redskap att använda i det syftet och är här för att stanna, avslutar Mårten Kask.

Mårten Kask

VD

”Hör av er så bollar vi idéer!”

Kontakta oss