Catering i Gamla Stan

Söker ni catering till er tillställning i Gamla Stan? Säkerställ en fantastisk gästupplevelse med kreativ catering från Westers!

Catering i Gamla Stan

Upptäck catering i historiska Gamla Stan när den är som bäst!
Förstklassig catering - med råvaror av högsta kvalitet!

Förstklassig catering - med råvaror av högsta kvalitet!

Vi på Westers Catering i Stockholm erbjuder förstklassig mat tillagad i vårt egna cateringkök på Liljeholmen. Vi erbjuder också helhetslösningar med mat, dryck, festlokal, dekor, underhållning och mycket mer!

Fantastisk catering i fantastisk stadsdel

I en underbar stadsdel som Gamla Stan i Stockholm ska man inte njuta av något annat än fantastisk catering. Det är därför som vi är den självklara helhetsleverantören för dig att vända dig till för allt från god mat till dukning och servering. Koncentrera dig i lugn och ro på gästerna medan vi sköter resten. Omsorg, kärlek och kreativitet - allt vi känner när vi lagar mat, vill vi att du skall uppleva på tallriken. Råvaror av högsta kvalitet, tillagningssätt och smaksättning som ger en unik smakupplevelse, dryck som går hand i hand och främjar en härlig kombination. 

Ge dina gäster en fantastisk matupplevelse väl värd att minnas. Med noggrant utvalda råvaror och en engagerad personal är vi det självklara valet inom catering i Gamla Stan i Stockholm.

Från buffé till trerätters
Från härliga bufféer till lyxiga trerättersmenyer, som ett av Sveriges ledande eventföretag är det en självklarhet för oss att ta fram den mat som just du vill ha. Allt för ett lyckat företagsevent eller fest. Njut av riktigt bra catering i Gamla Stan – kontakta oss idag.

Kontakta oss

* Genom att skicka formulär till oss godkänner du att vi hanterar dina personuppgifter. Läs mer om hur vi hanterar personuppgifter här.

Boka