Catering på Kungsholmen

Söker ni catering till ert firande på Kungsholmen? På Westers erbjuder vi leverans av smakrik catering till hela Stockholm!

Catering på Kungsholmen

Ge gästerna en minnesvärd matupplevelse med riktigt bra catering på Kungsholmen i Stockholm!

Med lång erfarenhet erbjuder vi riktigt bra catering med mat från vårt eget cateringkök. Från temabufféer till snittar och kanapéer, hos oss är det ni som sätter gränserna. Vi levererar direkt till dörren till ert kontor, eller varför inte hyra en av våra festlokaler? Vi hjälper till med allt från projektledning av ert event, till val av lokal och meny. Välkommen!

Egna festlokaler i Stockholm

Som en helhetsleverantör i upplevelseindustrin kan vi ordna allt på Kungsholmen när så önskas. Från en väl sammansatt meny och ett väl avvägt dryckespaket vidare till en perfekt dukning i någon av våra festlokaler, vi organiserar mer än gärna allt kring ditt event. Projektledning i världsklass från start till mål, där vi tillsammans gör ert event till en succé. Behöver ni en lokal för tillställningen? Vi erbjuder i vår egen regi några av Stockholms mest unika miljöer för ert event, med centrala lägen på både vatten och land. Vi låter dig fokusera på gästerna i lugn och ro medan vi tar hand om resten.

Engagerad personal
Få catering på vackra Kungsholmen som du och ditt företag kan känna er nöjda med. Med engagerad personal är det vårt mål att ge en fantastisk matupplevelse till alla som deltar i eventet. Med vår egen personal, utbildad och inskolad i Westers Academy, säkerställer vi kvalitet i alla led av vår verksamhet, från start till mål.

Upptäck vad vi kan erbjuda inom catering i Stockholm – kontakta oss idag. Varmt välkommen med er förfrågan!

Kontakta oss

* Genom att skicka formulär till oss godkänner du att vi hanterar dina personuppgifter. Läs mer om hur vi hanterar personuppgifter här.

Boka