Catering på Östermalm

Letar ni efter catering till er tillställning på Östermalm? På Westers har vi över 30 års erfarenhet av fantastiska matupplevelser!

Catering på Östermalm

Få högklassig catering på Östermalm från ett av Stockholms ledande eventföretag!
Det självklara valet av catering i Stockholm

Det självklara valet av catering i Stockholm

Som helhetsleverantör inom nöjesindustrin serverar vi på Westers Catering riktigt god mat tillagad i vårt högklassiga cateringkök. Om du vill ha en minnesvärd matupplevelse på Östermalm är vi det självklara valet.

Anpassad efter era önskemål

Vill du ha en dignande buffé, eller är det lite enklare rätter som önskas? Är det viktigt med rätt dryck till? För oss är det en självklarhet att servera mat som verkligen passar eventet eller festen, du kan därför räkna med en tillställning där maten är anpassad helt efter dina önskemål. Vi har även egna lokaler för fest, konferens, bröllop - you name it! Allt för att vi tillsammans ska kunna skapa en unik tillställning, precis som du vill ha det. 

Ett engagerat cateringföretag

Ge dina gäster en fantastisk matupplevelse väl värd att minnas med catering från oss på Westers. Med noggrant utvalda råvaror och unika smaksättningar tillagar vi all vår mat i vårt kök på Liljeholmen. Vi skapar mat till alla livets tillställningar, från företagsfester och jubileum till bröllop och privata fester. Med över 30 års erfarenhet guidar vi dig genom projektet, oavsett storlek och syfte.

Få ett personligt och engagerat cateringföretag i Stockholm som har det som krävs för att göra tillställningen till en succé. Allt medan du koncentrerar dig på dina gäster i lugn och ro. Få den catering på Östermalm som du behöver – kontakta oss idag.  Varmt välkommen!

Kontakta oss

* Genom att skicka formulär till oss godkänner du att vi hanterar dina personuppgifter. Läs mer om hur vi hanterar personuppgifter här.

Boka