Catering på Södermalm

Söker ni catering till er tillställning på Södermalm? Med cateringkök och kontor i Marievik, är vi bara ett stenkast bort med leveransen av fantastiska smakupplevelser!

Catering på Södermalm

Njut av förstklassig catering på Södermalm i Stockholm!
Catering på dina villkor

Catering på dina villkor

Från bufféer till eleganta trerättersmenyer, när du vänder dig till oss på Westers kan du räkna med högklassig mat serverad direkt från vårt egna cateringkök. Om du vill ha riktigt bra mat på Södermalm serverat på dina villkor är det till oss du ska vända dig.

Helhetsleverantör

Som helhetsleverantör inom upplevelseindustrin kan du vända dig till oss för allt från konferenser till event. Behövs en festlokal till företagets sommarfest, eller ska ett kundevent bokas in? Oavsett tillfället eller önskemålen kring maten serverar vi uppskattad cateringmat direkt i våra egna lokaler såväl som era egna. Från mat och dryck till servering, vi sköter allt.

En fantastisk matupplevelse

Omsorg, kärlek och kreativitet - allt vi känner när vi lagar mat, vill vi att du skall uppleva på tallriken. Råvaror av högsta kvalitet, tillagningssätt och smaksättning som ger en unik smakupplevelse, dryck som går hand i hand och främjar en härlig kombination. 

Ge dina gäster en fantastisk matupplevelse väl värd att minnas. Med noggrant utvalda råvaror och en engagerad personal är vi det självklara valet inom catering på Södermalm i Stockholm. Upptäck vad vi kan göra för dig – kontakta oss idag!

Kontakta oss

* Genom att skicka formulär till oss godkänner du att vi hanterar dina personuppgifter. Läs mer om hur vi hanterar personuppgifter här.

Boka