Catering Stockholm

Söker ni catering eller festlokal till er tillställning i Stockholm? På Westers erbjuder vi ett brett lokalutbud och nyskapande cateringmenyer till fest, konferens och firanden!

Catering Stockholm

Smakrikt, vackert och underbart gott. Det är Westers catering i Stockholm det!

Christine Elias

Executive Assistant, LinkedIn

”Vi har haft ett fantastiskt samarbete med Westers vid flera events. En partner som alltid går den lilla extra milen för att göra oss nöjda!”

Fler kundreferenser
Nyskapande och kreativ catering!

Nyskapande och kreativ catering!

Med allt från mingelmat och tilltugg till fantastiska bufféer och trerättersmenyer - tillagat i vårt egna kök på Liljeholmen - kan du känna dig trygg med att låta oss stå för matlagningen. Vi bjuder på en nyskapande och kreativ meny, råvaror utav högsta kvalitet och självfallet catering lagad från grunden. Det är bara att välja och vraka helt enkelt!

Catering för alla tillfällen!

Från frukost och lunch till mingel, buffé och middag. På Westers erbjuder vi ett brett sortiment av underbart god mat för alla tillfällen. Alltid hemlagat, utan halvfabrikat och med mycket kärlek.

Bland våra mer innovativa koncept hittar du transparenta väggar för vertikal servering i Food on the Wall, street food-bufféer inspirerade av New York och Grab & Go Tapas. Perfekta för minglet eller middagen med det där lilla extra!

Utforska, välj och beställ! Fråga oss gärna om du undrar vad som kan passa till just din tillställning.

Helhetslösningar för firanden och tillställningar

Som ett av Stockholm ledande eventföretag vet vi hur viktigt det är med en väl avvägd helhetslösning. När du vänder dig till oss kan du därför låta oss sköta allt, från dukning och servering till det att vi plockar undan allt. All vår mat är tillagad från grunden med högsta möjliga kvalitet på råvaror, ett klimatsmart tänk och serveras alltid på kreativa sätt om så önskas. Bättre än så kan det inte bli.

Personlig service
Från företagsfester och kundevent till bröllop och galamiddagar, vi har mat till alla livets ögonblick och tillställningar. Med över 30 års erfarenhet och hög personlig service kan du känna dig trygg med att låta oss stå för ert event - vare sig det gäller mat och dryck eller festlokal och underhållning.

Dedikerade projektledare följer er från start till mål med planering, tips och råd för ert event, beställning av catering eller bokning av festlokal. Hör av dig så bjuder vi på lunch när vi diskuterar idéer till just ditt evenemang!

Kontakta oss

* Genom att skicka formulär till oss godkänner du att vi hanterar dina personuppgifter. Läs mer om hur vi hanterar personuppgifter här.

Boka