Catering i Stockholm

Söker ni catering eller festlokal till er tillställning i Stockholm? På Westers erbjuder vi ett brett lokalutbud och nyskapande cateringmenyer till fest, konferens och firanden!

Catering i Stockholm

Att boka en bra catering i Stockholm City kan vara svårt, framför allt med tanke på det utbud som finns. Om du vill njuta av riktigt bra mat som även har fått bäst i test är vi på Westers Catering & Arrangemang AB det självklara valet.
Nyskapande och kreativ catering!

Nyskapande och kreativ catering!

Med allt från mingelmat och tilltugg till fantastiska bufféer och trerättersmenyer - tillagat i vårt egna cateringkök - kan du känna dig trygg med att låta oss stå för matlagningen. Vi står för en nyskapande och kreativ matlagning, med råvaror utav högsta kvalitet och självfallet hemlagad catering lagad från grunden!

Helhetslösningar

Som ett av Stockholm ledande eventföretag vet vi hur viktigt det är med en väl avvägd helhetslösning. När du vänder dig till oss kan du därför låta oss sköta allt, från dukning och servering till det att vi plockar undan allt. All vår mat är tillagad från grunden med högsta möjliga kvalitet på råvaror, ett klimatsmart tänk och serveras alltid på kreativa sätt om så önskas. Bättre än så kan det inte bli.

Personlig service
Från företagsfester och kundevent till bröllop och galamiddagar, vi har mat till alla livets ögonblick och tillställningar. Med över 30 års erfarenhet och hög personlig service kan du känna dig trygg med att låta oss stå för ert event - vare sig det gäller mat och dryck eller festlokal och underhållning. Dedikerade projektledare följer er från start till mål med planering, tips och råd för ert event, beställning av catering eller bokning av festlokal.

Upptäck vad vi kan göra för dig – varmt välkommen att kontakta oss idag.

Kontakta oss

* Genom att skicka formulär till oss godkänner du att vi hanterar dina personuppgifter. Läs mer om hur vi hanterar personuppgifter här.