Catering i Vasastan

Letar ni catering till er tillställning i Vasastan? På Westers erbjuder vi kreativ catering med leverans till hela Stockholm!

Catering i Vasastan

Njut av fantastisk catering i vackra Vasastan i Stockholm.

Det självklara valet

Det självklara valet

För oss på Westers Catering är det en självklarhet att servera god mat av bra råvaror för ett lyckat event eller fest. Från små till större företag eller som privatperson, till oss kan du vända dig för allt från enkla företagsfester och jubileum till stora kundevent.

En minnesvärd matupplevelse

Oavsett om du behöver en cateringleverantör i lilla Sibirien eller närmare Hagaparken är vi det självklara valet. Som helhetsleverantör kan du låta oss sköta allt om du så vill, från att vi dukar upp borden och serverar maten till att vi dukar undan. En självklarhet för oss, en minnesvärd matupplevelse för dig och ditt sällskap! Omsorg, kärlek och kreativitet - allt vi känner när vi lagar mat, vill vi att du skall uppleva på tallriken. Råvaror av högsta kvalitet, tillagningssätt och smaksättning som ger en unik smakupplevelse, dryck som går hand i hand och främjar en härlig kombination. 

Eget kök och egna lokaler
Låt ett personligt och engagerat cateringföretag sköta mat och dryck på nästa tillställning. Med ett eget kök och skickliga projektledare kan ni känna er trygga med att lämna över allt åt oss, vi hjälper er från start till mål. Från mat och dryck till lokal, tema, underhållning och aktiviteter - vi sköter allt som er hängivna och engagerade helhetsleverantör. Njut av riktigt bra catering i Vasastan i Stockholm – kontakta oss idag, varmt välkommen med er förfrågan!

Kontakta oss

* Genom att skicka formulär till oss godkänner du att vi hanterar dina personuppgifter. Läs mer om hur vi hanterar personuppgifter här.

Boka