En oförglömlig bröllopsfest

Vi är med som bollplank och guider till er stora dag och ser till att det blir precis som ni tänkt er. Boka en kostnadsfri konsultation med någon av våra projektledare och bolla idéer inför ert bröllop!

Event

Bröllopsdagen - den viktigaste av dagar

Den största och första dagen i ert äktenskapliga liv. Bröllopsdagen är minst sagt kärlekens högtid. Här skapas värdefulla minnen för livet, såväl för de nygifta som för alla gäster. Låt oss hjälpa till att göra er dag till en fantastisk upplevelse som andas romantik på just ert sätt!
30 års erfarenhet av kärlekens dag

30 års erfarenhet av kärlekens dag

Vi har haft den stora glädjen att planera och genomföra hundratals bröllop och bröllopsfester i Stockholm genom åren. Därför vet vi precis hur härligt och besvärligt det kan vara, särskilt under de sista skälvande dagarna före festen. Vi föreslår att du lutar dig mot våra rutinerade projektledare och låter dem göra den viktigaste dagen i ditt liv till en skön, avslappnad och alldeles underbar dag utan stress och press.

Skräddarsydda helhetslösningar

Vi kan hjälpa er med alla stora och små saker kring bröllopsfesten. Från meny, dryckesval och bröllopslokal till underhållning, dekoration, inbjudan, svarshantering och fotografering. Med stor omsorg tar vi fram rätter som både mättar och är visuellt vackra. Dessutom hjälper vi gärna till med teman, så oavsett om du vill hyra en lokal för 30 eller flera tusen gäster, ha det litet och privat eller pampigt storslaget, så ser vi till att ditt bröllop blir just så fantastiskt som du drömt om att det ska bli. 

Är planeringen långt framskriden eller i startgroparna? Oavsett hur långt du har kommit i förberedelserna är det aldrig för tidigt att börja tänka på festen. Gästlistan, inbjudningarna, mat och dryck, sång och dans. Allt måste bli perfekt, exakt så som ni vill ha det. Prata med oss så hjälper vi gärna till!

BEHÖVER NI TIPS OCH RÅD INFÖR ERT EVENT?

Slå oss en signal, eller skicka ett mail via vårt kontaktformulär, så tar vi ett förutsättningslöst möte.

Ni kan också boka en lokalvisning så bjuder vi på lunch!

Johanna Stålnacke

Projektledare

”Vi hjälper er genom bröllopsdjungeln - allt för att skapa en oförglömlig dag!”

Gör förfrågan