Bröllop

Vi är med som bollplank och guider till er stora dag och ser till att det blir precis som ni tänkt er. Gör en förfrågan nedan så bollar vi gärna idéer inför ert bröllop!

Bröllop - din stora dag

Låt oss hjälpa till att göra ert bröllop till en fantastisk upplevelse som andas romantik på just ert sätt!
30 års erfarenhet av kärlekens dag

30 års erfarenhet av kärlekens dag

Vi har haft den stora glädjen att planera och genomföra hundratals bröllop och bröllopsfester i Stockholm genom åren. Därför vet vi precis hur härligt och besvärligt det kan vara, särskilt under de sista skälvande dagarna före festen. Vi föreslår att du lutar dig mot våra rutinerade projektledare och låter dem göra ditt bröllop till en skön, avslappnad och alldeles underbar dag utan stress.

Skräddarsydda helhetslösningar

Vi kan hjälpa dig med alla stora och små saker kring ditt bröllop. Från meny, dryckesval och bröllopslokal till underhållning, dekoration, inbjudan, svarshantering och fotografering. Med stor omsorg tar vi fram rätter som både mättar och är visuellt vackra. Dessutom hjälper vi gärna till med teman, så oavsett om du vill hyra en lokal för 30 eller flera tusen gäster, ha det litet och privat eller pampigt och storslaget, så ser vi till att ditt bröllop blir just så fantastiskt som du drömt om att det ska bli.

Vi har anordnat bröllop i Stockholm i över 30 år och vet vad som krävs för en lyckad bröllopsdag, där ni som brudpar kan slappna och bara njuta! Låt oss ta hand om allt det praktiska kring middag och fest, medan ni får möjlighet att verkligen umgås och fira med era vänner, släktingar och bekanta. Vår catering har förgyllt många bröllopsfester, vare sig brudparet har önskat buffé, family style dinner, mingelmiddag eller trerättersmeny. Viktigt är att ni får sätta prägel på er bröllopsdag med önskemål om smaker, rätter och typ av servering. Hos oss får ni alltid provsmaka er bröllopsmeny så att vår catering och er bröllopsfest blir sammansvetsat till ett oslagbart team!

Är planeringen långt framskriden eller i startgroparna? Oavsett hur långt du har kommit i förberedelserna är det aldrig för tidigt att börja tänka och diskutera ditt bröllop. Gästlistan, inbjudningarna, mat och dryck, sång och dans. Allt måste bli perfekt, exakt så som ni vill ha det. Prata med oss så hjälper vi gärna till!

BEHÖVER NI TIPS OCH RÅD INFÖR ERT EVENT?

Slå oss en signal, eller skicka ett mail via vårt kontaktformulär, så tar vi ett förutsättningslöst möte.

Yvette Cirillo

Projektledare

”Vi hjälper er genom bröllopsdjungeln - allt för att skapa en oförglömlig dag!”

Gör förfrågan
Boka