MENY

Bröllop

Bröllop på ert speciella vis

Den största och första dagen i ert äktenskapliga liv. Bröllopsdagen är minst sagt kärlekens högtid. Här skapas värdefulla minnen för livet, såväl för de nygifta som för alla gäster. Låt oss hjälpa till att göra er dag till en fantastisk upplevelse som andas romantik på just ert sätt!

Är planeringen långt framskriden eller i startgroparna? Oavsett hur långt du har kommit i förberedelserna är det aldrig för tidigt att börja tänka på festen. Gästlistan, inbjudningarna, mat och dryck, sång och dans. Allt måste bli perfekt, exakt så som ni vill ha det.

Vi är experter på bröllop


Vi har haft den stora glädjen att planera och genomföra hundratals bröllop och bröllopsfester i Stockholm genom åren. Därför vet vi precis hur härligt och besvärligt det kan vara, särskilt under de sista skälvande dagarna före festen. Vi föreslår att du lutar dig mot våra rutinerade projektledare och låter dem göra den viktigaste dagen i ditt liv till en skön, avslappnad och alldeles underbar dag utan stress och press.

Skräddarsydda helhetslösningar


Vi kan hjälpa dig med alla stora och små saker kring bröllopsfesten. Från meny, dryckesval och bröllopslokal till underhållning, dekoration, inbjudan, svarshantering och fotografering. Vi är störst på catering i Stockholm och tar fram rätter som både mättar och som är visuellt vackra. Dessutom hjälper vi gärna till med teman. Så oavsett om du vill hyra en lokal för 30 eller flera tusen gäster, ha det litet och privat eller pampigt storslaget, så ser vi till att ditt bröllop blir just så fantastiskt som du drömt om att det ska bli.

 

Kontakta oss

Hör av dig till oss!